MeisterDesign White Oak 6670 - Solide en comfortabel
 

MeisterDesign White Oak 6670

De MeisterDesign LC55 is met zijn 19 prachtige rustgevende decoren uitermate geschikt voor de slaapkamer of zolder. Maar ook geschikt voor in de woonkamer of keuken. Door zijn gladde oppervlakte zonder groeven is de vloer makkelijk te onderhouden. Zelfs hardnekkig vuil verwijderen is een fluitje van een cent, want Meister laminaat kan tegen schrobben en “poetswater” zoals Meister dat vertaalt. Het gladde oppervlak in combinatie met het sterke Multiclic systeem met dichte voegen laat geen vocht door en voorkomt zwelling en kromtrekken van het laminaat. Een fijn idee!

De MeisterDesign LC55 collectie bestaat uit 15 trendy decoren en heeft een matlook uitstraling wat de vloer nog echter maakt. De planken van 1288 x 198 x 7 mm geven je interieur een rustgevende uitstraling.

 
 
 
 
MeisterDesign White Oak 6670
MEISTERDESIGN WHITE OAK 6670
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking Glad zonder groef
Garantie bij woongebruik 15 jaar
Gebruikersklasse AC3 Klasse 31
Afmetingen plank | Inhoud pak 1288x198x7 mm | 3.06 m2
EAN nummer 4011138977801
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 13,45 m2

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Hoewel je altijd moet blijven oppassen met water zijn de Meister vloeren beter bestand tegen vocht dan veel andere laminaatmerken.

Meister laminaat kan tegen poetswater wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Het homogene oppervlak laat geen vocht door. Het hoogwaardige Meister kliksysteem zorgt voor gesloten voegen. De speciaal verlijmde dragerplaat reduceert het zwellen bij eventueel indringen van vocht.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)