Meister Nadura NQ 500 | Creme-6470 - Steengoed en warm als hout!
 

Meister Nadura NQ 500 | Creme-6470

Een keramische tegelvloer met de warmte van een houten vloer.

De Naduravloer van Meister is een innovatief product dat gemaakt is van ‘Wood Powder’. Wood Powder is een nieuw materiaal bestaande uit hout en minerale stoffen, waardoor de vloer zo behaaglijk en huiselijk is als een houten vloer, maar zo hard en schokbestendig als steen. Daarmee is deze vloer geschikt voor alle ruimtes in uw huis en is de vloer geschikt voor zeer intensieve belasting.

De Naduravloeren van Meister zijn een zeer robuust en een gezond alternatief voor veel keramische en stenen tegels.
Met de keus uit diverse prachtige designs kiest u de uitstraling die bij u past; van moderne industriecharme tot mediterraan. Kortom; robuust, warm voor de voeten, antislip, breukbestendig, authentiek door de voelbare structuren, milieuvriendelijk, eenvoudig te reinigen en tijdloos. Een dijk van een vloer!

Meister Nadura NQ 500 heeft net als alle Meister laminaatvloeren het gepatenteerde QuadorClic Plus. Gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem.
Door de extreme slijtbestendigheid heeft u levenslang garantie bij woongebruik. De vloerdelen zijn uitgevoerd met een 4-zijde groef.
Meister Nadura NQ 500 | Creme-6470
MEISTER NADURA NQ 500 | CREME-6470
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 – Groef aan alle zijden
Garantie bij woongebruik Levenslang
Gebruikersklasse AC6 Klasse 34
Afmetingen plank | Inhoud pak 485x485x10.5 mm | 1,4100 m2
EAN nummer 4011138915018
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 35,65 m2

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Doordat de laminaatvloeren uit het Premium collectie van Meister uitgevoerd zijn met het AquaSafe-systeem, bieden ze een grondige bescherming tegen vocht. Dit betreft zowel het oppervlak, de voegen en de dragerplaat.

Door het AquaSafe-systeem zijn de Premium-laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes.

Hiermee worden ruimtes bedoeld met een grotere, maar geen permanente vochtbelasting, zoals de keuken.