Meister Micala LD 200 Eik Aspen 6427 - De allround laminaat vloer
 

Meister Micala LD 200 Eik Aspen 6427

Met een Micala vloer heeft u een prachtige en compacte vloer. De planken zijn van dezelfde ongekende kwaliteit als de Melango collectie maar dan int de traditionele maten.

Houdt u van urban, modern of country? Meister heeft de vloer die bij u past. Alle Meister vloeren zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. Ook ogen en voelen ze aan als echt hout door de prachtige decors en de voelbare structuren.

De Micala collectie maakt onderdeel uit van de premium collectie van Meister. Dat betekent dat u naast de vertrouwde hoge Duitse kwaliteit nog extra pluspunten kunt verwachten. Bij de premium collectie is gebruik gemaakt van het AquaSafe-systeem waardoor uw vloer nog beter bestand is tegen vocht en ook in de keuken gebruikt kan worden. Verder zijn de premium vloeren met een antistatische finishing uitgevoerd en zijn de vloeren verkrijgbaar met geïntegreerde geluidsdemping waardoor de vloer nog stiller is. De Diamond-Pro toplaag biedt bovendien een extra bescherming tegen slijtage en maakt uw premium laminaatvloer helemaal indrukwekkend. De extra lange garantie van 25 jaar bij woongebruik is veelzeggend over de fantastische kwaliteit.

De LD200 serie is uitgevoerd met een 2-zijdige groef aan de lange kant van de plank. De planken zijn uitgevoerd in 1-strooks landhuisdelen.
 
 
 
 
Meister Micala LD 200 Eik Aspen 6427
MEISTER MICALA LD 200 EIK ASPEN 6427
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V2 – Groef aan lange zijde
Garantie bij woongebruik 25 jaar
Gebruikersklasse AC4 Klasse 32
Afmetingen plank | Inhoud pak 1287x198x8 mm | 2.29 m2
EAN nummer 4011138838942
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 25.95 m2

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Hoewel je altijd moet blijven oppassen met water zijn de Meister vloeren beter bestand tegen vocht dan veel andere laminaatmerken.

Meister laminaat kan tegen poetswater wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Het homogene oppervlak laat geen vocht door. Het hoogwaardige Meister kliksysteem zorgt voor gesloten voegen. De speciaal verlijmde dragerplaat reduceert het zwellen bij eventueel indringen van vocht.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)