Meister Melango LD 300-20 Eik Artic Wit 6503 - Mooie lange planken
 

Meister Melango LD 300-20 Eik Artic Wit 6503

De Meister Melango collectie is sinds jaren de klassieker onder de laminaatplanken. Melango verenigt de robuustheid van een laminaatvloer met de authentieke look van een landhuisplank.

Deze extra lange (±200 cm) en extra dikke (9 mm) planken van de LD300-20 zorgen samen met de 2-zijdige groef aan de lange kant van de planken en de unieke decors voor een prachtig uiterlijk, geschikt voor royale ruimtes in uw hele huis.

De Melango collectie maakt onderdeel uit van de premium collectie van Meister. Dat betekent dat u naast de vertrouwde hoge Duitse kwaliteit nog extra pluspunten kunt verwachten. Bij de premium collectie is gebruik gemaakt van het AquaSafe-systeem waardoor uw vloer nog beter bestand is tegen vocht en ook in de keuken gebruikt kan worden. Verder zijn de premium vloeren met allen een antistatische finishing uitgevoerd en zijn de meeste designs uitgevoerd met een poriënsynchroon-structuur. De vloeren zijn desgewenst verkrijgbaar met geïntegreerde geluidsdemping waardoor de vloer nog stiller is. De Diamond-Pro toplaag biedt bovendien een extra bescherming tegen slijtage en maakt uw premium laminaatvloer helemaal indrukwekkend.

Omdat Meister Premium van ongekende kwaliteit is, krijgt u extra lange garantie van wel 25 jaar bij woongebruik. Kortom, de meester onder de vloeren!
 
 
 
 
Meister Melango LD 300-20 Eik Artic Wit 6503
MEISTER MELANGO LD 300-20 EIK ARTIC WIT 6503
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V2 – Groef aan lange zijde
Garantie bij woongebruik 25 jaar
Gebruikersklasse AC4 Klasse 32
Afmetingen plank | Inhoud pak 2052 x 208 - 9 mm | 2.56 m2
EAN nummer 4011138709709
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 32.95 m2

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Doordat de laminaatvloeren uit het Premium collectie van Meister uitgevoerd zijn met het AquaSafe-systeem, bieden ze een grondige bescherming tegen vocht. Dit betreft zowel het oppervlak, de voegen en de dragerplaat.

Door het AquaSafe-systeem zijn de Premium-laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes.

Hiermee worden ruimtes bedoeld met een grotere, maar geen permanente vochtbelasting, zoals de keuken.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)