Meister Lindura HD 400 - 320 natuur geolied | Eik natuur Pure 8743 - Echt hout en extra breed!
 

Meister Lindura HD 400 - 320 natuur geolied | Eik natuur Pure 8743

De Meister Lindura is met haar schitterende unieke toplaag van echt hout een karaktervolle vloer met een robuuste en authentieke uitstraling.

Doordat er tevens gebruik is gemaakt van de innovatieve wood-powder technologie krijgen de vullingen van scheuren, knoesten en poriën een fijne expressie. U heeft daarbij de keus uit diverse levendige of rustieke designs. Door de natuurlijke uitstraling van de geborstelde en natuurgeoliede vloerdelen past de Lindura perfect in een landelijke sfeer en zet ze accenten in moderne interieurs.

De Lindura is duurzaam en beter bestand tegen vallende voorwerpen dan gangbaar parket. Toch wordt door het dagelijks gebruik de used-look beklemtoond door een natuurlijke rijping van de vloer. De Lindura is verder eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, energiebesparend, robuust en stabiel.

Tenslotte past zij door de natuurlijke grondstoffen in een gezond woonklimaat en is zij verkrijgbaar in twee indrukwekkende en prachtige brede kasteelplank-formaten (27cm en 32cm) met een 4-zijdige groef.
 
 
 
 
Meister Lindura HD 400 - 320 natuur geolied | Eik natuur Pure 8743
MEISTER LINDURA HD 400 - 320 NATUUR GEOLIED | EIK NATUUR PURE 8743
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 – Groef aan alle zijden
Garantie bij woongebruik 20 jaar
Gebruikersklasse Wood-Powder technologie
Afmetingen plank | Inhoud pak 2200 x 320 x 11 mm | 2.500 m2
EAN nummer
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 92,95 m2

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.