Meister Lindura HD 300 - 270 natuur geolied | Eik Rustiek Geborsteld 8410 - Echt houten toplaag
 

Meister Lindura HD 300 - 270 natuur geolied | Eik Rustiek Geborsteld 8410

De Meister Lindura is met haar schitterende unieke toplaag van echt hout een karaktervolle vloer met een robuuste en authentieke uitstraling.

Doordat er tevens gebruik is gemaakt van de innovatieve wood-powder technologie krijgen de vullingen van scheuren, knoesten en poriën een fijne expressie. U heeft daarbij de keus uit diverse levendige of rustieke designs. Door de natuurlijke uitstraling van de geborstelde en natuurgeoliede vloerdelen past de Lindura perfect in een landelijke sfeer en zet ze accenten in moderne interieurs.

De Lindura is duurzaam en beter bestand tegen vallende voorwerpen dan gangbaar parket. Toch wordt door het dagelijks gebruik de used-look beklemtoond door een natuurlijke rijping van de vloer. De Lindura is verder eenvoudig te reinigen, geschikt voor vloerverwarming, energiebesparend, robuust en stabiel.

Tenslotte past zij door de natuurlijke grondstoffen in een gezond woonklimaat en is zij verkrijgbaar in twee indrukwekkende en prachtige brede kasteelplank-formaten (27cm en 32cm) met een 4-zijdige groef.
Meister Lindura HD 300 - 270 natuur geolied | Eik Rustiek Geborsteld 8410
MEISTER LINDURA HD 300 - 270 NATUUR GEOLIED | EIK RUSTIEK GEBORSTELD 8410
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 – Groef aan alle zijden
Garantie bij woongebruik 20 jaar
Gebruikersklasse Wood-Powder technologie
Afmetingen plank | Inhoud pak 2200x270x11 mm | 2.38 m2
EAN nummer 4011138776398
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 53.956 m2

BESTEL NU EEN MEISTER LAMINAATSTAAL


Wij hebben productstalen val al onze MEISTER vloeren in huis.
De stalen hebben een A4 formaat, zodat je goed kunt zien of het decor van de vloer bij je interieur past en direct het unieke dessens en oppervlaktestructuur van de vloer kunt bekijken.

MEISTER STAAL BESTELLEN  

VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Meister zijn uitstekend geschikt voor warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Door het juiste onderhoudsproduct van Meister toe te voegen aan het poetswater is het natuurgeoliede oppervlak van de Lindura eenvoudig te onderhouden en te reinigen.

Zowel het kliksysteem als de dragerplaat beschikken over dezelfde hoogstaande kwaliteit als de laminaatvloeren uit de Premium collectie. Dit maakt dat de Linduravloer beter bestand is tegen vocht dan andere houten vloeren.

Omdat de toplaag van de Linduravloer echter vervaardigd is van echt hout, dient u uiteraard, net als bij andere houten natuurgeoliede oppervlakken, voorzichtig te zijn met water op uw vloeroppervlak.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)