Meister DD 300 CF Wintereik Licht 6940 - Mooie lange planken.
 

Meister DD 300 CF Wintereik Licht 6940

De Meister designvloer is de ongecompliceerde vloerbedekking voor een modern interieur met comfort.

De beste eigenschappen van andere typen vloeren komen samen in de designvloer: Flexibele planken, uiterst slanke plankdikte, gemakkelijk te leggen, aangenaam voor blote voeten, een stille akoestiek en buitengewoon geschikt voor vloerverwarming. Uiteraard voldoet deze vloer aan alle eisen op het gebied van design, robuustheid en belastbaarheid. De vloer is flexibel, compact en makkelijk te reinigen.

De designvloer is het gezonde alternatief voor veel vinylvloeren. In de designvloer van Meister zit namelijk absoluut geen PVC of weekmakers. Doordat de vloer eenvoudig te reinigen is en geen pvc of weekmakers bevat, is de vloer ook nog eens geschikt voor mensen met allergieën.

De designvloer is met 5 mm een bijzonder dunne vloerbedekking die daardoor handig is bij renovaties. Het inkorten van deuren is namelijk vaak overbodig. In tegenstelling tot veel vinylvloeren is de designvloer van Meister geschikt voor het leggen op bestaande ondergronden zoals op tegels omdat oude ondergronden niet zichtbaar zijn.

Het oppervlak van de designvloer wordt gemaakt met behulp van de innovatieve gepatenteerde SilentTouch-technologie en is daardoor extra elastisch, stil, robuust en gemakkelijk te reinigen.

De Premium collectie is uitgevoerd in lange en brede landhuisplanken met een 4-zijdige groef en heeft een hogere gebruikersklasse en langere garantie bij woongebruik dan de classic uitvoering.
 
 
 
 
Meister DD 300 CF Wintereik Licht 6940
MEISTER DD 300 CF WINTEREIK LICHT 6940
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 – Groef aan alle zijden
Garantie bij woongebruik 20 jaar
Gebruikersklasse AC5 Klasse 33
Afmetingen plank | Inhoud pak 2150 x 216 - 5 mm mm | 3.25 m2
EAN nummer 4011138797058
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 38.95 m2

VLOERVERWARMING

De disignvloeren van Meister zijn door de dunne planken van slechts 5 mm. bij uitstek ideaal voor op warmwater-vloerverwarming.

Voor een optimaal rendement van uw vloerverwarming, is het van groot belang dat een geschikte ondervloer gekozen wordt. Daarnaast geldt het volgende: hoe vlakker de bestaande vloer, hoe hoger het rendement.

Zoals bij alle vloeren die gelegd worden op vloerverwarming is het ook bij Meister vloeren de bedoeling dat de oppervlaktetemperatuur van 29 graden niet overschreden wordt.

Lees voor plaatsing de instructies op de montagevoorschriften die in de aangekochte pakken te vinden zijn.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Doordat de laminaatvloeren uit de Premium collectie van Meister uitgevoerd zijn met het AquaSafe-systeem, bieden ze een grondige bescherming tegen vocht. Dit betreft zowel het oppervlak, de voegen en de dragerplaat.

Door het AquaSafe-systeem zijn de Premium-laminaatvloeren geschikt voor vochtige ruimtes.

Hiermee worden ruimtes bedoeld met een grotere, maar geen permanente vochtbelasting, zoals de keuken.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)