Meister Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536 - Lange planken met groef rondom
 

Meister Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536

Met de laminaatvloeren uit de classic collectie van Meister heeft u een mooie ongecompliceerde vloer van de vertrouwde hoogwaardige Meister-kwaliteit.

Door het authentieke uiterlijk, de voelbare structuren en de demping door de stabiele opbouw van de plank is Meister laminaat haast niet van echt hout te onderscheiden.

Verder zijn de laminaatvloeren eenvoudig te reiniging met een oppervlakte dat bestand is tegen poetswater en is er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en het veilige en eenvoudige kliksysteem.

Tenslotte is er nog de lange levensduur wat deze vloer tot een goede en degelijke keuze maakt.

De LD95 serie is uitgevoerd met een 4-zijdige groef en bestaat uit 1-strooks landhuisdelen.
 
 
 
 
Meister Classic LD 95 Eik Wit Dekkend 6536
MEISTER CLASSIC LD 95 EIK WIT DEKKEND 6536
Uitvoering Breedstrook
Randafwerking V4 – Groef aan alle zijden
Garantie bij woongebruik 20 jaar
Gebruikersklasse AC4 Klasse 32
Afmetingen plank | Inhoud pak 2052 x 220 - 8 mm mm | 2.71 m2
EAN nummer 4011138837426
Matlook Ja
Vloerverwarming Geschikt
Technische specificaties (PDF) Technische specificaties
Leginstructies (PDF) Leginstructies
Onderhouds instructies (PDF) Onderhoudsinstructies
Garantie voorwaaden (PDF) Meister garantie voorwaarden
Vloerverwarming voorwaarden (PDF) Specificaties vloerverwarming
Adviesprijs € 24.95 m2

VLOERVERWARMING

Meister laminaatvloeren kunnen perfect geplaatst worden in combinatie met vloerverwarming als bijverwarming, maar ook als hoofdverwarming. De belangrijkste factor op een aangename temperatuur in huis en een optimaal gebruik van de energie is de keuze van de juiste ondervloer.

De keuze is in grote mate afhankelijk van de ondergrond waar deze op wordt geplaatst en of de toplaag mooi vlak is om een optimaal contact te kunnen maken tussen ondergrond en de laminaatvloer.

Vloerverwarming in een appartement waar ook gelet wordt op geluidsoverlast is met de juiste ondervloer in combinatie met een Meister vloer te plaatsen.

Lees meer: Specificaties vloerverwarming (PDF)

GELUIDDEMPING

U zult wellicht merken dat bij Meister vloeren vaak de mogelijkheid bestaat om de gekozen vloer tegen meerprijs geleverd te krijgen met een aangekleefde ondervloer (S/Silence) van 2,5 mm. Deze extra onderlaag reduceert het holle loopgeluid en maakt een extra ondervloer overbodig.

Echter, de noodzaak van een geheel vlakke bestaande vloer is groter bij een aangekleefde ondervloer dan bij een losse ondervloer. Hoewel uiteraard ook in Nederland de bestaande vloer vlak moet zijn, leert de ervaring dat dit niet altijd helemaal het geval is.

Met de beschikbare losse ondervloeren behaalt u minimaal hetzelfde resultaat qua geluiddemping en beschikt u over de vrijheid de beste ondervloer te kiezen die bij uw woonwens past.

WATERBESTENDIG

Hoewel je altijd moet blijven oppassen met water zijn de Meister vloeren beter bestand tegen vocht dan veel andere laminaatmerken.

Meister laminaat kan tegen poetswater wat het schoonmaken vergemakkelijkt.

Het homogene oppervlak laat geen vocht door. Het hoogwaardige Meister kliksysteem zorgt voor gesloten voegen. De speciaal verlijmde dragerplaat reduceert het zwellen bij eventueel indringen van vocht.

Lees meer: Onderhoudsinstructies (PDF)