Voordeellaminaatvloeren - Bestel uw laminaatvloer met het juiste advies.
 

Veel meer dan een mooie showroom!

Voordeellaminaatvloeren heeft ook een grote showroom waar je van harte welkom bent om alle laminaatvloeren die wij op de site laten zien in het echt te komen bewonderen. Op die manier kan je het laminaat zien, voelen en op zijn waarde inschatten.

Naast het feit dat wij er alles aan doen op het je zo makkelijk mogelijk te maken door een uitgebreide omschrijving van de laminaatvloer voor je op de website te zetten met duidelijke foto’s en de mogelijkheid om 24 uur per dag advies te krijgen van onze laminaatspecialist begrijpen wij dat het in sommige gevallen toch niet voldoende is.

Misschien twijfel je wel tussen merken of designs en wil je het liever een compleet plaatje zien. Ons advies is dan om langs te komen in Wormerveer waar wij de koffie of thee graag voor je zetten en er voor zorgen dat je op je gemak kan rondkijken. Natuurlijk is het allemaal vrijblijvend.

Laminaatstalen van ieder merk in alle designs en kleuren die wij aanbieden op de website hebben wij in huis zodat je het dus allemaal kan bewonderen. Onze vriendelijke medewerkers zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van een juiste keuze. Kijk je liever alleen rond? Geen probleem!

De showroom is geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00-17:00 uur, op vrijdag van 9:00-16:00 uur en op zaterdag van 9:00-11:00 uur. Als je wilt kan je ook een afspraak maken zodat je niet hoeft te wachten maar zonder afspraak ben je ook van harte welkom.

Voordeellaminaatvloeren, voordeeldeuren en voordeelkasten zijn een onderdeel van de showroom van de bouwmarktconcurrent. Naast mooie laminaatvloeren hebben wij dus meerdere producten die u allemaal vrijblijvend kunt bekijken.

Tot snel!
Vestiging en showroom Wormerveer

Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
Tel. 075 - 657 2211 / 06 - 1432 9754
Fax. 075 - 640 8276
info@voordeellaminaatvloeren.nl
Openingstijden

Maandag t/m Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


- 9:00 tot 17:00 uur
- 9:00 tot 16:00 uur
- 9:00 tot 11:00 uur
- showroom gesloten